BUITENZONWERING BENEDEN-LEEUWEN

Bent u op zoek naar buitenzonwering van hoge kwaliteit in de omgeving van Beneden-Leeuwen? Zoek niet verder dan Van den Hatert! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan zonweringsoplossingen in verschillende stijlen en ontwerpen om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een praktische toevoeging aan uw woning of een aangename schaduwplek in uw tuin wilt creëren, wij hebben de ideale buitenzonwering voor u.

Alle soorten buitenzonwering op een plek

Van den Hatert biedt een uitgebreid assortiment aan buitenzonwering voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Beneden-Leeuwen en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een modern design, een klassieke uitstraling of extra beveiliging, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Bijvoorbeeld onze terrasschermen zijn handig om schaduw te creëren op uw terras, terwijl onze pergola’s juist een fijne schaduwplek in uw tuin creëren. Daarnaast worden onze uitvalschermen vaak gebruikt bij hoogbouw zoals appartementen en onze screens en solar screens zijn een moderne en stijlvolle toevoeging aan uw woning! Ook onze rolluiken, rolluiken op zonne-energie en jaloezierolluiken bieden niet alleen bescherming tegen hoge temperaturen in de zomer, maar ook een extra isolatielaag voor de winter. Markiezen geven uw woning een klassieke uitstraling, terwijl onze beveiligingsrolluiken zorgen voor extra beveiliging voor uw bedrijfspand. Tot slot bieden onze serrezonweringen bescherming tegen de zon in uw serre.

Buitenzonwering Beneden-Leeuwen

Onze buitenzonwering in Beneden-Leeuwen

Onze buitenzonwering wordt op maat voor u gemaakt, zodat u altijd de keuze heeft uit verschillende opties zoals kleuren en afmetingen. Zo kunt u er zeker van zijn dat de zonwering perfect aansluit bij uw woning en situatie. Bovendien is alle zonwering inclusief plaatsing en bieden wij 7 jaar garantie op al onze producten.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van onze producten? Wilt u de verschillende opties in het echt ervaren? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van advies en samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Bij Van den Hatert bent u verzekerd van kwaliteit, maatwerk en uitstekende service.

Wij werken niet alleen in Beneden-Leeuwen, maar ook in onder andere Boven-Leeuwen en Afferden!

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.