BUITENZONWERING BOVEN-LEEUWEN

Wilt u uw woonkamer beschermen tegen de zon? Of bent u op zoek naar iets waardoor u buiten uit de zon kunt zitten? Dan bent u bij Van den Hatert aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment met allerlei soorten buitenzonwering Beneden-Leeuwen van een uitstekende kwaliteit.

Verschillende soorten buitenzonwering Boven-Leeuwen

Of u nu op zoek bent naar een moderne buitenzonwering met een klassieke uitstraling, een strak ontwerp wilt toevoegen aan uw woning, of extra beveiliging nodig heeft voor uw bedrijfspand, bij ons vindt u altijd de beste oplossingen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan buitenzonweringen die aan al uw behoeften voldoen en uw huis of bedrijfspand beschermen tegen de zon, zoals:

  • Pergola’s: Creëer een fijne schaduwplek in uw tuin met onze pergola’s.
  • Terrasschermen: Als u uit de zon wilt zitten op uw terras, biedt een terrasscherm een uitstekende oplossing.
  • Uitvalschermen: Woont u in een flat of appartement? Dan kunt u het beste kiezen voor onze uitvalschermen.
  • Screens: Deze moderne en stijlvolle buitenzonweringen maken uw woning compleet!
Buitenzonwering Boven-Leeuwen

Onze buitenzonwering Boven-Leeuwen

Als u hoogwaardige buitenzonwering in Boven-Leeuwen wilt, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Van den Hatert. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan buitenzonweringsoplossingen die op maat gemaakt worden voor uw specifieke behoeften. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en afmetingen, zodat de buitenzonwering perfect aansluit bij uw woning en situatie. Al onze producten worden geïnstalleerd door onze deskundige medewerkers en zijn gedekt door een garantie van 7 jaar.

Neem contact met ons op!

Als u meer informatie wilt over onze producten of persoonlijk advies wilt ontvangen, dan nodigen wij u graag uit om onze showroom te bezoeken of contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van buitenzonwering en helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Bij Van den Hatert kunt u rekenen op kwaliteit, maatwerk en uitstekende service.

Wij plaatsen niet alleen buitenzonwering Boven-Leeuwen, maar ook in onder andere Beneden-Leeuwen en Afferden!

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.