BUITENZONWERING WAGENINGEN

Bent u op zoek naar nieuwe buitenzonwering Wageningen of omgeving? Van den Hatert levert kwalitatieve zonwering met diverse mogelijkheden. Bekijk alle opties en ontdek welke zonwering bij u past.

Buitenzonwering Wageningen

Verschillende soorten buitenzonwering Wageningen

Onder buitenzonwering vallen alle soorten zonwering die buiten worden geplaatst. Naast buitenzonwering bestaan er ook verschillende soorten binnenzonwering. We benoemen graag alle opties:

• Een terrasscherm, ook wel zonnescherm of knikarmscherm genoemd, is een handig verlengstuk voor aan uw woning en geeft schaduw op het terras.
• Met een pergola als terrasoverkapping creëert u een fijne schaduwplek in de tuin.
Uitvalschermen worden dankzij de eigenschappen veel gebruikt bij hoogbouw zoals appartementen.
Screens en solar screens zijn moderne zonweringen. Door het strakke design is het een echte toevoeging aan de woning!
Rolluiken, rolluiken op zonne-energie en solar jaloezierolluiken hebben diverse voordelen, zoals het beschermen van de woning tegen hoge temperaturen en een extra isolatielaag voor in de winter.
• Met markiezen geeft u uw woning een klassieke uitstraling.
Beveiligingsrolluiken geven veiligheid en bieden bescherming voor bijvoorbeeld uw bedrijfspand.
Serrezonwering is zoals de naam al zegt, zonwering voor in de serre.

Geniet van de schaduw die zonwering uw woning of terras geeft! Weet u al voor welke buitenzonwering u gaat? Klik op de zonwering die bij u past en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Buitenzonwering Wageningen laten plaatsen

 Alle zonwering is inclusief plaatsing in Wageningen (of omgeving) en 7 jaar garantie. De zonwering wordt op maat voor u gemaakt, zodat u altijd kan kiezen uit verschillende opties zoals kleuren en afmetingen. Zo heeft u altijd de zonwering die bij uw woning en situatie past. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze werkwijze!

Zonwering door Van den Hatert

Wilt u meer informatie over de diverse soorten buitenzonwering en alle mogelijkheden? Of wilt u de verschillende opties in het echt ervaren? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom. We geven u graag advies en denken met u mee!

Naast buitenzonwering Wageningen plaatsen wij ook buitenzonwering in onder andere Druten, Rhenen en Wamel.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.