BUITENZONWERING WAMEL

Bent u op zoek naar hoogwaardige buitenzonwering Wamel of omgeving? Zoek niet verder dan Van den Hatert! Wij bieden een breed assortiment aan zonweringsoplossingen met verschillende stijlen en ontwerpen om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een handig verlengstuk voor uw woning of een fijne schaduwplek in uw tuin wilt creëren, wij hebben de perfecte buitenzonwering voor u!

Alle soorten buitenzonwering Wamel op een plek

Of u nu op zoek bent naar een moderne zonwering met een strak ontwerp, een klassieke uitstraling wilt geven aan uw woning of extra beveiliging nodig heeft voor uw bedrijfspand, wij hebben de perfecte oplossing voor u!

Bijvoorbeeld onze terrasschermen zijn handig om schaduw te creëren op uw terras, terwijl onze pergola’s juist een fijne schaduwplek in uw tuin creëren. Daarnaast worden onze uitvalschermen vaak gebruikt bij hoogbouw zoals appartementen en onze screens en solar screens zijn een moderne en stijlvolle toevoeging aan uw woning!

Ook onze rolluiken, rolluiken op zonne-energie en jaloezierolluiken bieden niet alleen bescherming tegen hoge temperaturen in de zomer, maar ook een extra isolatielaag voor de winter. Markiezen geven uw woning een klassieke uitstraling, terwijl onze beveiligingsrolluiken zorgen voor extra beveiliging voor uw bedrijfspand. Tot slot bieden onze serrezonweringen bescherming tegen de zon in uw serre.

Onze buitenzonwering Wamel

Wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de temperaturen stijgen, wilt u kunnen genieten van de koelte en schaduw in uw eigen huis. Van den Hatert biedt u de oplossing: kwalitatieve zonwering voor buiten die aan uw wensen voldoet. Onze buitenzonwering wordt op maat voor u gemaakt, zodat u altijd de keuze heeft uit verschillende opties zoals kleuren en afmetingen. Dit zorgt ervoor dat de zonwering perfect aansluit bij uw woning en situatie. Bovendien is alle zonwering inclusief plaatsing in bijvoorbeeld Wamel en omgeving, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Daarnaast bieden wij 7 jaar garantie op onze zonweringen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u kwaliteit in huis haalt.

Markiezen Wamel

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van onze producten? Wilt u de verschillende opties in het echt ervaren? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van advies en samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Bij Van den Hatert bent u verzekerd van kwaliteit, maatwerk en uitstekende service.

Wij werken niet alleen met buitenzonwering Wamel, maar we werken ook in andere plaatsen, zoals Druten en Wijchen!

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.