Een glazen tuinkamer: optimaal genieten van je tuin!

Wil je ook in de herfst en winter genieten van je tuin? Misschien is een glazen tuinkamer dan wel iets voor jou! Met een tuinkamer kan je namelijk het hele jaar door buiten zitten, zonder dat je last hebt van weersinvloeden zoals wind, regen en kou. Zo kan je optimaal genieten van je tuin!

Tuinkamer

Een tuinkamer is vergelijkbaar met een veranda, alleen heeft een tuinkamer voor- en zijwanden waardoor het een afgesloten ruimte is. Zo zit je wel buiten, maar toch beschut tegen de weersinvloeden. Een tuinkamer is een aanbouw en wordt tegen de woning aan geplaatst. 

Het frame van de tuinkamers wordt gemaakt van aluminium. Het voordeel hiervan is dat je verschillende keuzes hebt in vormgeving en kleur. Voor een extra indrukwekkende uitstraling kunt u kiezen voor een lamellendak. De tuinkamer wordt afgemaakt met glazen schuifwanden.

Lees hier meer over lamellendaken: een overkapping met verstelbare zonwering!

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden in een tuinkamer zorgen ervoor dat er niet wordt ingeleverd op het buitengevoel. De wanden zijn volledig te openen bij lekker weer, maar ook als de wanden dichtzitten belemmeren ze het uitzicht niet. De schuifwand is in 7 standaard kleuren verkrijgbaar, maar nagenoeg alle RAL kleuren zijn leverbaar. Hierdoor kan je de glazen schuifwanden helemaal realiseren zoals je dit graag wilt. 

Benieuwd naar de voordelen van een glazen schuifwand in een tuinkamer? We benoemen er graag een aantal.

  • De wanden kunnen bijna helemaal weggeschoven worden. Hierdoor kan je de tuinkamer in de winter een verlengde van je tuin maken.
  • De schuifwanden zijn gemakkelijk te openen: in één beweging is de hele wand open.
  • Om optimaal te blijven genieten van je tuin worden de schuifwanden op maat gemaakt. De overlapping is minimaal, waardoor je ongestoord kan blijven genieten van het uitzicht. 
  • De rails kunnen worden ingebouwd in de tuinkamer waardoor er een bijna drempelvrije overgang ontstaat.

Enthousiast geworden? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!