Houd inbrekers buiten met inbraakwerende rolluiken

Wil je graag je woning extra beschermen tegen inbrekers? Een goede optie is het laten plaatsen van inbraakwerende rolluiken. Deze geven extra bescherming en dienen tegelijkertijd als effectieve zonwering voor je woning. In deze blog lees je meer over de voordelen van rolluiken!

Rolluiken

Inbraakwerende rolluiken

Een zonwering zoals een rolluik zorgt voor extra bescherming van de woning. Het hebben van rolluiken schrikt inbrekers af, omdat ze minder makkelijk naar binnen kunnen. Het openbreken van een rolluik kost immers meer tijd dan wanneer je alleen een raam hoeft open te breken. Daarnaast kunnen ze minder geruisloos naar binnen!

Let wel op, een rolluik geeft extra beveiliging, maar is niet 100% inbraakwerend. Het vertraagt het proces en het schrikt af, maar het is niet onmogelijk om alsnog binnen te komen. Zorg daarom dat je hiernaast ook andere maatregelen treft, zoals goede sloten, de woning verlichten en/of het plaatsen van een alarm of beveiligingscamera(’s).

Voordelen rolluiken

Naast dat rolluiken inbraakwerend zijn, hebben ze nog andere voordelen. We benoemen ze graag:

  • Geluiden van buiten wordt gedempt, hierdoor heb je minder overlast van de geluiden van buiten.
  • Bescherming tegen warmte en hoge tempraturen in de zomer.
  • Extra isolatie voor de woning, hierdoor kan er bespaard worden op de energiekosten.
  • Privacy: niemand kan naar binnen kijken als je een rolluik dicht hebt.

Kortom, een rolluik is een echte toevoeging aan de woning. Wanneer je een rolluik bij Van den Hatert bestelt zijn er nog meer voordelen: je hebt ruime keuze uit diverse framekleuren en lamellenkleuren, de rolluiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en de rolluiken zijn altijd inclusief plaatsing en 7 jaar garantie.

Rolluiken van Van den Hatert

Ben je op zoek naar inbraakwerende rolluiken als zonwering voor je woning? Van den Hatert levert rolluiken, rolluiken op zonne-energie en solar jaloezierolluiken in diverse kleuren en mogelijkheden. Kom gerust langs in de showroom of neem contact met ons op!