Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding

Voor de waarde van je woning is de juiste gevelbekleding van groot belang. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van gevelbekleding. Je wil natuurlijk kiezen voor iets met zo min mogelijk onderhoud. Bovendien wil je waarschijnlijk kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren voor de juiste uitstraling van je woning. Van den Hatert Zonwering & Kozijnen biedt het allemaal met Keralit gevelbekleding! Maar wat is Keralit eigenlijk? En wat zijn de voordelen van Keralit gevelbekleding? Wij leggen het aan je uit.

Wat is Keralit?

Keralit is een kunststof gevelbekleding en dakrandsysteem. De unieke samenstelling van Keralit zorgt ervoor dat het kleurvast is, weerbestendig is en een lange levensduur heeft. Hierdoor is Keralit onderhoudsarm en duurzaam. Vanwege de vele voordelen wordt het vaak in de bouw gebruikt in plaats van hout. Het is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en het verhoogt de waarde van je huis!

Keralit gevelbekleding

Voordelen van Keralit gevelbekleding

Deze kunststof gevelbekleding heeft veel voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

  • Duurzaam: Keralit is erg sterk materiaal. Het zal lange tijd mooi blijven zonder dat er verf loslaat of het aan glans verliest. Bovendien is het gemaakt van gerecyclede grondstoffen die hergebruikt kunnen worden.
  • Onderhoudsarm: Keralit gevelbekleding hoef je nooit te schilderen! Het enige dat je hoeft te doen is het eens in de paar jaar met een sopje schoon te maken.
  • Kleurecht: de kunststof is kleurvast en zal er daardoor ook nog na vele jaren hetzelfde uitzien! 
  • Grote keuze in kleur: de kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar in maar liefst 37 kleuren! Hierdoor past het altijd bij de uitstraling van je woning. 
  • Houtstructuur: naast de effen (RAL-)kleuren is het Keralit ook beschikbaar met houtstructuur. Er zijn 24 kleuren beschikbaar waarbij een houtnerf zichtbaar is. Zo heb je alle voordelen van hout, zonder de nadelen!
  • Weerbestendig: Keralit is zeer weersbestendig en wordt niet of nauwelijks aangetast door de weersinvloeden. Hierdoor kun je lang genieten van de gevelbekleding.
  • Milieuvriendelijk: Keralit wordt gemaakt van gerecyclede grondstoffen. Bovendien hoeven er minder bomen gekapt te worden om Keralit te produceren dan wanneer je kiest voor houten gevelbekleding. Daarnaast is er geen onderhoud met vervuilende chemische reinigers, oplossers en verf nodig. 

Keralit gevelbekleding is dus een erg goede keuze! Het is erg duurzaam, je krijgt 10 jaar garantie en je hoeft het nooit meer te schilderen. Wat wil je nog meer?

Van den Hatert Zonwering & Kozijnen kan deze mooie gevelbekleding voor je plaatsen. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan