KOZIJNEN ALTFORST

Van den Hatert, uw specialist in kozijnen Altforst!

Kozijnen, deuren en ramen. Met deze producten is er al veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen die heel belangrijk zijn. De keuze die u maakt, kan u jaren plezier van hebben. Maar u kunt ook een keuze maken waar u spijt van gaat krijgen. Om dit te voorkomen, is het goed om met een allround adviseur en monteur om tafel te gaan zitten. Hun kunnen u heel gedetailleerd helpen en wegwijs maken in de wereld van kozijnen. Van den Hatert kozijnen Altforst helpt u daar graag bij!

 

Soorten kozijnen

Aluminium kozijnen  

Houdt u van strakke gevelelementen, dan passen aluminium kozijnen wellicht goed bij u. Aluminium gevelelementen geven een modern uitstraling aan een standaard of klassieke woning. Aluminium is een sterk materiaal. Het roest en rot niet, en ook vocht heeft er geen invloed op. Dit maakt het gemakkelijk te onderhouden. En alhoewel aluminium niet geheel onderhoudsvrij is, is het wel een stuk onderhoudsvriendelijker dan bijvoorbeeld hout. Nog een voordeel: in vergelijking met kunststof zijn er bij aluminium veel meer kleuren mogelijk.

Klinkt dit goed?

  • Strakke en moderne architectuur
  • Klassiek in combinatie met moderne gevelelementen
  • Standaard 7 jaar garantie

Denk dan aan aluminium!

kozijnen Altforst

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen veroveren al jaren vele harten en huizen. En niet voor niets: De mogelijkheid om er een echte houtlook nerfstructuur aan te geven, is erg aantrekkelijk. Maar vooral oook het onderhoudsarme argument, doet veel mensen overstag gaan. U zult versteld staan van de kwaliteit kunststof kozijnen en deuren die we u kunnen bieden.

Nog een aantal voordelen:

  • Prachtige uitstraling: strak of met houtlook nerfstructuur
  • Geen onderhoudskosten meer, dus ruim uw verf maar op
  • Makkelijk schoonhouden met een sopje
  • Jarenlang verzekerd van strakke schone en gave kozijnen en deuren
  • Energiebesparing door technologisch hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren
  • Standaard 7 jaar garantie

Klinkt dit goed? Kies voor kunststof kozijnen!

 

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

Van den Hatert kozijnen Altforst onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen! Allereerst zijn we vakmannen, voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden.

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. In onze showroom tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. In onze showroom kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij voor u adviseur, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

 

Wij zijn het aanspreekpunt van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

Wij werken niet alleen in Altforst, maar ook in onder andere Echteld, Batenburg, Wageningen en IJzendoorn.

 

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.