KOZIJNEN APPELTERN

Van den Hatert, uw specialist in kozijnen Appeltern!

Bent u in (de omgeving van) Appeltern op zoek naar een specialist in kozijnen voor uw woning of bedrijfspand? Wij helpen u graag verder!

Kozijnen, deuren, ramen. Met deze producten hebben we al heel veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen waar u echt even aandacht aan moet geven. Daarnaast zorgen ze voor een verbetering van de inbraakveiligheid, vergroten ze de isolatie en verhoogt het de waarde van uw woning! Nieuwe kozijnen zijn echt een investering. U kan voor jaren de beste keuze maken, maar ook een keuze waar u spijt van gaat krijgen. Daarom is het goed om met een allround adviseur en monteur om tafel te gaan zitten die u heel gedetailleerd wegwijs kan maken in de wereld van kozijnen. Van den Hatert kozijnen Appeltern helpt u daarin graag!

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

Van den Hatert kozijnen Appeltern onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u wel handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakmannen. Voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen enzovoort. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden.

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. In onze showroom tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. In onze showroom kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij voor u adviseur, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

 

Wij zijn het aanspreekpunt van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

Soorten kozijnen Appeltern

Aluminium kozijnen  

Houdt u van strakke gevelelementen, dan passen aluminium kozijnen wellicht goed bij u. Aluminium gevelelementen geven een modern uitstraling aan een standaard of klassieke woning. Aluminium is een sterk materiaal. Het roest en rot niet, en ook vocht heeft er geen invloed op. Dit maakt het gemakkelijk te onderhouden. En alhoewel aluminium niet geheel onderhoudsvrij is, is het wel een stuk onderhoudsvriendelijker dan bijvoorbeeld hout. Nog een voordeel: in vergelijking met kunststof zijn er bij aluminium veel meer kleuren mogelijk.

Klinkt dit goed?

  • Strakke en moderne architectuur
  • Klassiek in combinatie met moderne gevelelementen
  • Standaard 7 jaar garantie

Denk dan aan aluminium!

kozijnen ochtend

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen veroveren al jaren vele harten en huizen. En niet voor niets: De mogelijkheid om er een echte houtlook nerfstructuur aan te geven, is erg aantrekkelijk. Maar vooral oook het onderhoudsarme argument, doet veel mensen overstag gaan. U zult versteld staan van de kwaliteit kunststof kozijnen en deuren die we u kunnen bieden.

Nog een aantal voordelen:

  • Prachtige uitstraling: strak of met houtlook nerfstructuur
  • Geen onderhoudskosten meer, dus ruim uw verf maar op
  • Makkelijk schoonhouden met een sopje
  • Jarenlang verzekerd van strakke schone en gave kozijnen en deuren
  • Energiebesparing door technologisch hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren
  • Standaard 7 jaar garantie

Klinkt dit goed? Kies voor kunststof kozijnen!

Voor al uw zonwering

Er is niets heerlijker dan de zon! Het geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen. Het tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. De zon verwarmt en brengt alles tot leven! Toch kan de zon erg fel schijnen. Dit is niet prettig wanneer u bijvoorbeeld lekker buiten wilt zitten. Passende zonwering is dan ook erg fijn. Wij helpen u graag de jusite keuze te maken!

Voor nieuwe of vervanging van kozijnen

Kozijnen, deuren, ramen. Met deze producten hebben we al heel veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen waar u echt even aandacht aan moet geven. U kan voor jaren de beste keuze maken, maar ook een keuze waar u spijt van gaat krijgen.

Wij hebben regelmatig aanbiedingen!

In alles bewijzen we dat we de kosten laag houden waardoor u zo dicht mogelijk de inkoopprijs van onze leveranciers benadert. Daarom zijn we altijd super scherp in onze offertes. We begrijpen als geen ander dat het dure tijden zijn waarin we momenteel leven. Daarom hebben we regelmatig acties in samenwerking met onze leveranciers, die u – bovenop onze lage prijzen – nog eens extra doen genieten van tijdelijk inkoopvoordeel.

 

Wij werken niet alleen in Appeltern, maar ook in onder andere Tiel, Rhenen, Wageningen en Opheusden.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.