KOZIJNEN MAASBOMMEL

Van den Hatert, uw specialist in kozijnen Maasbommel!

Woont u in (de omgeving van) Maasbommel en bent u op zoek naar vakmannen om uw kozijnen te vernieuwen? Wij hebben zowel kunststof als aluminium kozijnen. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

Kozijnen, deuren, ramen. Met deze producten hebben we al heel veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen waar u echt even aandacht aan moet geven. Ze verbeteren de inbraakveiligheid, vergroten ze de isolatie en verhogen de waarde van uw woning! Nieuwe kozijnen zijn echt een investering. U kan voor jaren de beste keuze maken, maar ook een keuze waar u spijt van gaat krijgen. Daarom is het goed om met een allround adviseur en monteur om tafel te gaan zitten die u heel gedetailleerd wegwijs kan maken in de wereld van kozijnen. Van den Hatert kozijnen Maasbommel helpt u daarin graag!

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

Wij zijn het aanspreekpunt, van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

 

Van den Hatert kozijnen Maasbommel onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u wel handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakmannen. Voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen enzovoort. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden.

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. In onze showroom tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. In onze showroom kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij voor u adviseur, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

Soorten kozijnen in Druten

kozijnen Maasbommel

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn al jaren op de markt en veroveren veel harten en huizen. De mogelijkheid om er een echte houtlook nerfstructuur aan te geven en vooral het onderhoudsarme argument, doet veel mensen overstag gaan. U zult ook versteld staan van de kwaliteit kunststof kozijnen en deuren die we u kunnen bieden.

Zullen we nog enkele voordelen noemen?

  • Prachtige uitstraling, strak of met houtlook nerfstructuur
  • Geen onderhoudskosten meer, ruim uw verf maar op
  • Makkelijk schoonhouden met een sopje
  • Jarenlang verzekerd van strakke schone en gave kozijnen en deuren
  • Energiebesparing door technologisch hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren
  • Standaard 7 jaar garantie 

Kunststof kozijnen: echt een kunst hoe die gemaakt zijn. 

Kozijnen Maasbommel

Aluminium kozijnen  

Houdt u van strakke gevelelementen, dan kunnen aluminium kozijnen u wellicht bekoren. Aluminium gevelelementen geven een modern charisma aan standaard of klassieke woningbouw. Aluminium is een sterk materiaal en zeer stabiel. Het roest en rot niet, vocht heeft er geen invloed op.  Aluminium is niet geheel onderhoudsvrij, maar wel onderhoudsvriendelijker dan hout. in vergelijking met kunststof zijn er bij aluminium meer kleuren mogelijk.

Kortom: houdt u van:

  • Strak
  • Moderne architectuur
  • Klassiek in combinatie met moderne gevelelementen
  • Standaard 7 jaar garantie

Denk dan aan aluminium!

 

Wij werken niet alleen in Maasbommel, maar ook in onder andere Kesteren, Rhenen, Wijchen, Wageningen en Echteld.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.