Op zoek naar nieuwe kozijnen? Kies voor kozijnen op maat!

Ben je op zoek naar nieuwe kozijnen voor je woning? Kies voor kozijnen op maat bij Van den Hatert. Lees in deze blog de voordelen van kozijnen op maat en de verschillende materialen die er zijn. 

Kozijnen

Waarom kozijnen op maat?

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe kozijnen kan je soms alleen kiezen uit standaard maten. Dit kan een oplossing zijn als jouw ramen of deuren standaard maten hebben. Toch raden wij altijd aan om voor kozijnen op maat te gaan. Waarom? Omdat de standaard maten net niet mooi kunnen aansluiten. Bij kozijnen op maat heb je hier nooit last van. Als je kiest voor maatwerk, past het altijd!

Daarnaast is het een uitkomst wanneer de ramen of deuren van jouw woning geen standaard maten hebben. En de keuze uit verschillende kozijnen blijft groot, want alles kan op maat gemaakt worden!

Kunststof of aluminium kozijnen?

Naast de keuze in afmetingen, heb je ook keuze in verschillende soorten materialen. Zo heb je kunststof of aluminium kozijnen. Kunststof heeft als voordeel dat het een echte houtlook kan hebben, maar dan zonder het onderhoud wat houten kozijnen wel nodig hebben. Kunststof is namelijk makkelijk schoon te houden met alleen een sopje en heeft geen nieuwe laag verf nodig. Daarnaast is het kwalitatief, gaat het jaren mee en maken ze je woning energiezuiniger. Heb je liever een strakke uitstraling? Ook dat is mogelijk met kunststof.

Een andere goede optie voor een strakke gevel zijn kozijnen van aluminium. Het geeft de woning een moderne uitstraling! Ook aluminium heeft verschillende voordelen, zo is het een heel sterk materiaal, het roest en rot niet en vocht heeft er geen invloed op. Het is niet helemaal onderhoudsvrij, maar het heeft wel veel minder onderhoud nodig dan bijvoorbeeld houten kozijnen. Ook een goede optie dus!

Kozijnen op maat door Van den Hatert

Op zoek naar nieuwe kozijnen? Je bent van harte welkom in onze showroom! Hier kun je alle producten in het echt ervaren. Alle kozijnen zijn van hoge kwaliteit en de prijs is inclusief plaatsing en garantie. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.