MARKIEZEN TIEL

Van den Hatert, uw specialist in markiezen Tiel!

Bent u in Tiel op zoek naar een specialist om aluminium markiezen te plaatsen? Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

Markiezen hebben hun eigen stijl en allure. Het is een traditionele zonwering die zonlicht van de voorkant én de zijkant tegenhoudt. Hierdoor creëert u binnen heel veel schaduw. Voordeel van een markies is dat u toch naar buiten kunt kijken omdat het niet uw hele raam afdekt. Dit soort zonwering past bij vele stijlen huizen; van een klassieke woning tot een modern huis. De mooie ronde vorm van een markies geeft uw woning een prachtige uitstraling. Weet u niet goed wat u wil? Van den Hatert markiezen Tiel helpt u graag!

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

Wij zijn het aanspreekpunt, van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

 

Van den Hatert markiezen Tiel onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u wel handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakmannen. Voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen enzovoort. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden.

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. In onze showroom tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. In onze showroom kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij voor u adviseur, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

Voor al uw zonwering

Er is niets heerlijker dan de zon! Het geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen. Het tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. De zon verwarmt en brengt alles tot leven! Toch kan de zon erg fel schijnen. Dit is niet prettig wanneer u bijvoorbeeld lekker buiten wilt zitten. Passende zonwering is dan ook erg fijn. Wij helpen u graag de jusite keuze te maken!

Voor nieuwe of vervanging van kozijnen

Kozijnen, deuren, ramen. Met deze producten hebben we al heel veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen waar u echt even aandacht aan moet geven. U kan voor jaren de beste keuze maken, maar ook een keuze waar u spijt van gaat krijgen.

Wij hebben regelmatig aanbiedingen!

In alles bewijzen we dat we de kosten laag houden waardoor u zo dicht mogelijk de inkoopprijs van onze leveranciers benadert. Daarom zijn we altijd super scherp in onze offertes. We begrijpen als geen ander dat het dure tijden zijn waarin we momenteel leven. Daarom hebben we regelmatig acties in samenwerking met onze leveranciers, die u – bovenop onze lage prijzen – nog eens extra doen genieten van tijdelijk inkoopvoordeel.

 

Markiezen Teil
Markiezen Tiel
Markiezen Tiel

Soorten markiezen in Tiel

Onze markiezen zijn gemaakt van aluminium. Het aluminium maakt de markies nagenoeg onderhoudsvrij. De aluminium markies combineert de klassieke uitstraling van een traditionele markies met het comfort van moderne materialen. Het aluminium frame en het doek kan in meerdere standaard RAL-kleuren geleverd worden. Ook de kunststof hoeken en scharnieren worden in bijpassende kleur gemaakt. Zo geeft een markies ook de uitstraling naar buiten toe die het van zichzelf al heeft.

Van den Hatert levert markiezen in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit:

  • 3, 5 of 7 slagen
  • De aluminium zijkap is beschikbaar in 2 varianten
  • Het aluminium frame en de kap zijn leverbaar in verschillende standaard RAL-kleuren en worden afgewerkt met kunststof hoeken en scharnieren in bijpassende kleur
  • Standaard 5 jaar garantie

Laat u door ons voorlichten over welke markies het beste past bij uw woning. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij werken niet alleen in Tiel, maar ook in onder andere OpheusdenOchten, Beuningen, Rhenen en Wageningen.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.