PRODUCTEN

Zonwering

Er is niets heerlijker dan de zon! Waarom zouden we de zon weren? Hij geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen. Hij tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten.

Kozijnen

Kozijnen, deuren, ramen. Met deze producten hebben we al heel veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen waar u echt even aandacht aan moet geven.

Tuinkamers

Tuinkamers hebben zijn eigen stijl en charme. Met een ruime keuze uit diverse mogelijkheden is er altijd een tuinkamer die bij uw woning past. De tuinkamers kunnen uitgebreid worden met een schuifwand of lamellendak. 

Horren

Insecten in huis zijn uitermate vervelend. Net zo vervelend is de aanwezigheid van pollen in huis. Horren voor uw ramen en deuren voorkomen deze narigheden.

Gevelbekleding

De juiste gevelbekleding verhoogt de waarde van uw woning én is onderhoudsvriendelijk. Dat betekent nooit meer schilderen en toch een nette gevel. 

Smart Home

Regel je huis vanuit een gebruiksvriendelijke interface.

Bekijk al je aangesloten apparaten in één keer op het beginscherm. Bestuur ze via je tablet, smartphone, computer, smartwatch of zelfs met een spraakassistent.

Nieuwe showroom!

Onlangs hebben wij onze geheel vernieuwde showroom aan de Molendam 1 in Ochten geopend. Kom gerust langs in onze showroom voor vrijblijvend advies! Van maandag t/m zaterdag staan we voor u klaar. Bekijk hier onze actuele openingstijden.