PRODUCTEN

Zonwering

Er is niets heerlijker dan de zon! Hij geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen. Hij tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. Maar soms is het iets teveel en dan komt goede zonwering van pas.

Kozijnen

Kozijnen, deuren, ramen. Met deze producten hebben we al heel veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen waar u echt even aandacht aan moet geven.

Horren

Insecten in huis zijn uitermate vervelend. Net zo vervelend is de aanwezigheid van pollen in huis. Horren voor uw ramen en deuren voorkomen deze narigheden.

Gevel­bekleding

De juiste gevelbekleding verhoogt de waarde van uw woning én is onderhoudsvriendelijk. Dat betekent nooit meer schilderen en toch een nette gevel. 

Smart Home

Regel je huis vanuit een gebruiksvriendelijke interface.

Bekijk al je aangesloten apparaten in één keer op het beginscherm. Bestuur ze via je tablet, smartphone, computer, smartwatch of zelfs met een spraakassistent.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.