PRODUCTEN

Zonwering

Er is niets heerlijker dan de zon! Waarom zouden we de zon weren? Hij geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen. Hij tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten.

Kozijnen

Kozijnen, deuren, ramen. Met deze producten hebben we al heel veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen waar u echt even aandacht aan moet geven.

Tuinkamers

Tuinkamers hebben zijn eigen stijl en charme. Met een ruime keuze uit diverse mogelijkheden is er altijd een tuinkamer die bij uw woning past. De tuinkamers kunnen uitgebreid worden met een schuifwand of lamellendak. 

Horren

Insecten in huis zijn uitermate vervelend. Net zo vervelend is de aanwezigheid van pollen in huis. Horren voor uw ramen en deuren voorkomen deze narigheden.

Beveiliging

Branddeuren en rolluiken bieden in iedere situatie brandveiligheid, beveiliging tegen inbraak en beveiliging tegen vandalisme.

Smart Home

Regel je huis vanuit een gebruiksvriendelijke interface.

Bekijk al je aangesloten apparaten in één keer op het beginscherm. Bestuur ze via je tablet, smartphone, computer, smartwatch of zelfs met een spraakassistent. Ga verder met de 3 menu’s: – ‘Scenario’: om verschillende apparaten te combineren. – ’Agenda’: om scenario’s te plannen en automatisch af te spelen. – ‘Smart’: om automatische scenario’s te maken met behulp van sensoren.

Bezoek onze nieuwe showroom!

Onlangs hebben wij onze geheel vernieuwde showroom aan de Molendam 1 in Ochten geopend. U kunt in alle rust onze producten bekijken en ervaren. Onze specialisten staan uiteraard voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Als u een afspraak maakt, weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Maar het is niet noodzakelijk. De koffie staat altijd klaar!

Zien wij u binnenkort?