OVER ONS

Wij zijn het aanspreekpunt van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

Van den Hatert Zonwering en Kozijnen monteert al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, enzovoort. In deze producten onderscheiden wij ons ten opzichte van veel aanbieders. Wij zijn vakmannen. Voor ons is geen klus te moeilijk. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is dé garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden. Handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen.

In onze showroom kunt u onze producten zelf ervaren. Wij tonen u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede productkeuze te maken. We kunnen samen met u kijken naar uw wensen en behoeften en de mogelijkheden die er zijn. Zo zijn wij er voor u als aanspreekpunt voor al uw vragen, als adviseur én monteur! Al veel tevreden klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak het beste werkt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

Ons team

Johan van den Hatert

Johan van den Hatert

Johan van den Hatert

Sebastiaan Koedam

Johan van den Hatert

Koen van der Meijde

Janny van Gaalen

Janny van Gaalen

Johan van den Hatert

Juriën Sanders

Johan van den Hatert

Roy Voskuijl

woutrijksen-overons

Wout Rijksen

Johan van den Hatert

Arien Sanders

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team?

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.