Recensies

Wat klanten over ons zeggen:

Zeer tevreden over het deskundige advies en de kwaliteit van de kunststofkozijnen van ramen en deur met glas. Alle wensen konden worden gerealiseerd. Het was geen probleem dat er aan de binnenkant ook een houtnerfprofiel en andere kleur gewenst was dan het standaard gladde wit. Het aanpassen van het reeds aanwezige zonnescherm was geen enkel probleem. 

Bovendien waren er zeer vakbekwame en bijzonder vriendelijke mensen aan het werk die iedere dag alles keurig opruimden. Niets anders dan lof. Kortom, ik ben erg blij dat ik heb gekozen voor de firma van den Hatert.  

Mw P. Boer, Leerdam

“We werken liever een uur extra door, zodat u tevreden bij ons terugkomt.” Dat was tekenend voor de inzet van het team van Van den Hatert. Het begon met deskundig advies aan huis; Dhr. Van den Hatert denkt echt gericht mee. Vervolgens was het geplaatste zonnescherm en de strakke, aluminium schuifpui van uitstekende kwaliteit en prachtig om te zien. Echt een aanwinst voor het huis. En die monteurs: vaklui van breken en plaatsen tot en met netjes afwerken, en met een fatsoenlijke houding die je tegenwoordig niet veel meer aantreft. Heel erg tevreden.

Mevr. Dijkhuis, Leersum

We zijn heel tevreden met de geplaatste puien. Het ziet er heel mooi uit en we merken duidelijk dat er minder geluid van buiten naar binnen komt. Dan zal het met de betere warmte-isolatie ook wel goed komen. Jouw mannen werken (en zijn) heel netjes.
Fam. Welling, Elst GLD

Van den Hatert geeft goed advies is betrouwbaar, heeft gemotiveerde monteurs en levert vakwerk. Wij kunnen Van den Hatert absoluut aanbevelen.

Fam. Van de Scheur - Duifhuizen, Veenendaal

We werden op een vriendelijke en vakkundige wijze geholpen in het maken van de goede keuze. De monteurs hebben de rolluiken prima geplaatst. Wij zijn er blij mee!

Fam. Van Kleef, Ochten

Wij bevelen dit bedrijf zeker aan. Heel prettig geholpen bij het uitkiezen van een nieuw scherm. Heel goed advies gehad en vriendelijke en deskundige monteurs. Een dikke 10!

Fam. Van Weelderen, Lienden

Onze ervaring met van den Hatert zonwering is zeer positief. Het credo doen wat je zegt en meedenken om het beoogde resultaat te bereiken is waargemaakt en kunnen wij nu genieten op een balkon voorzien van een prachtige glazen schuifwand.

Fam. G Verwey, Opheusden

Vakmensen! Goede en mooie producten, goed en vakkundig advies, zeer goede service en nette en vlotte leveringen. Een bedrijf wat er is voor de klanten en doet wat er gezegd word voor zeker niet de hoogste prijs.

Fam. C. van Dijk, Ochten

Vakkundig advies, heldere afspraken en goeie service. Monteurs werken netjes en schoon, no-nonsense en denken mee met ons als bewoners. En altijd leuk als de buren vragen wie toch je huis zo mooi hebben gemaakt! Zo maken ze reclame voor zichzelf.

Adriaan de Bruin, Veenendaal

Persoonlijk contact in een ongedwongen sfeer geeft vertrouwen dat wordt waargemaakt

Christelijk Lyceum Veenendaal

We hebben afgelopen screens laten plaatsen aan de voorkant van onze woning. We werden uitgenodigd in het nog niet geopende pand voor het samenstellen van onze wensen. Dat ging alles zeer soepel, dankzij de vakkundige adviezen. Omdat Johan van den Hatert onze thuissituatie kent, wist hij gelijk een kleur te adviseren die goed bij onze gevel past en die niet besmettelijk is. Zo gezegd zo gedaan. Na een paar weken waren de screens binnen en konden we een afspraak maken voor plaatsing. De monteurs hadden dat kennelijk vaker gedaan. Ze hadden alle screens geplaats in nog geen twee uur. Top!

Fam. Van den Dikkenberg, Ochten

Van den Hatert zonwering is een aanrader in de Betuwe, waar kwaliteit en service vanzelfsprekend is en waar de klant op haar wenken wordt bediend

Gereformeerde gemeente Opheusden

Erg fijn geholpen door jullie. Goede en duidelijke informatie gekregen via de telefoon. Ook later in de showroom nog alles kunnen zien en de order bij jullie geplaatst. Plaatsen van de rolluiken ging erg snel en ziet er perfect uit. Al met al heel erg tevreden en zeker aan te raden.

Fam. R. Hendriksen, Elst

Onze ervaring met van den Hatert is eigenlijk alleen maar positief! Vanaf het eerste contact tot aan de montage is het helemaal goed gegaan! Het vertrouwen was, zeker vanaf het bezoek aan de showroom, wat ons betreft 100%! Ik zou dan ook een ieder aanraden om voor van den Hatert te kiezen!

Fam. G.J. Rooijen, Maartensdijk

Wij zijn zeer tevreden met onze screens, vakkundig en behulpzaam personeel, zelfs bereid om te helpen met de app te installeren op de telefoon, en na een wijziging onze klant( achteraf besloten de screens elektrisch te maken) zeer goed opgelost. Kortom zeer tevreden, en van harte aanbevolen

Fam. Van Kalkeren, Kesteren

De montage van nieuwe kunststof kozijnen met glas verliep keurig. Afval is opgeruimd, woonruimten zijn daarna door de monteurs gereinigd. Werkzaamheden vlot afgewerkt. Ook kantelramen in schuin dak vlot geplaatst. Na enkele weken bleken bewerkte ruiten in voordeur bij zonlicht strepen te vertonen. Is door vd Hatert onderzocht en de ruiten worden vervangen. We kunnen zelfs een ander motief in het glas kiezen. Kortom, ik kan dit bedrijf aanbevelen.

Fam. Van Hoevelaken, Lienden

Vriendelijke, eerlijke service dat is onze ervaring ?

Fam. M. van der Garde , Ochten

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.