ROLLUIKEN DRUTEN

Van den Hatert, uw specialist in rolluiken Druten!

Woont u in (de omgeving van) Druten en bent u op zoek naar specialisten om rolluiken te plaatsen? Lees snel verder!

Rolluiken hebben veel voordelen. Zo bieden rolluiken een veilig comfort, zijn ze inbraakwerend en houden ze de kou buiten en de warmte binnen. Dit is ideaal nu de temperaturen in Nederland in de zomer vaak hoog oplopen. Uw woning blijft heerlijk koel en u zal een betere nachtrust ervaren. In de wintermaanden houden de rolluiken de kou buiten doordat ze voor extra isolatie zorgen. Dit zorgt voor nog een voordeel: rolluiken zijn geluidswerend! De omgevingsgeluiden van bijvoorbeeld een drukke weg die aan uw slaapkamer grenst worden hierdoor voor een groot deel tegengehouden. Bovendien zorgen rolluiken voor verduistering. De zon zal op zomerochtenden uw rust niet verstoren.  Of u nou kiest voor gewone rolluiken of rolluiken op zonne-energie, Van den Hatert rolluiken Druten helpt u graag!

Rolluiken met de Somfy iO RS100-motor

solar rolluiken Tiel

Onze rolluiken worden aangedreven door een Somfy iO RS100-motor. Deze motor heeft veel voordelen:

 • Stilste rolluikmotor op de markt
 • Zachte start en stop voor een langere levensduur
 • Ingebouwde obstakel detectie voor een langere levensduur
 • Volledig compatibel met Somfy Smart Home
 • 3 opties voor bediening:
  • Via een wandschakelaar
  • Via een afstandsbediening
  • Via de IO-homecontrol app

Door de verschillende opties om de rolluiken te bedienen heeft u altijd controle over de zonwering. Zelfs wanneer u niet thuis bent.

Onze rolluiken zijn in veel varianten en in alle maten en kleuren beschikbaar. U krijgt hier standaard 7 jaar garantie op. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

Wij zijn het aanspreekpunt, van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

 

Van den Hatert rolluiken Druten onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u wel handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakmannen. Voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen enzovoort. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden.

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. In onze showroom tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. In onze showroom kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij voor u adviseur, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

Wij werken niet alleen in Druten, maar ook in onder andere Ochten, Rhenen, Appeltern en Wageningen.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.