ROLLUIKEN OP ZONNE-ENERGIE BENEDEN-LEEUWEN

Van den Hatert, uw specialist in rolluiken op zonne-energie Beneden-Leeuwen!

Bent u in (de omgeving van) Beneden-Leeuwen op zoek naar een specialist in rolluiken op zonne-energie? Wij helpen u graag verder!

Rolluiken hebben veel voordelen. Zo bieden rolluiken een veilig comfort, zijn ze inbraakwerend en houden ze de kou buiten en de warmte binnen. Dit is ideaal nu de temperaturen in Nederland in de zomer vaak hoog oplopen. Uw woning blijft heerlijk koel en u zal een betere nachtrust ervaren. In de wintermaanden houden de rolluiken de kou buiten doordat ze voor extra isolatie zorgen. Dit zorgt voor nog een voordeel: rolluiken zijn geluidswerend! De omgevingsgeluiden van bijvoorbeeld een drukke weg die aan uw slaapkamer grenst worden hierdoor voor een groot deel tegengehouden. Bovendien zorgen rolluiken voor verduistering. De zon zal op zomerochtenden uw rust niet verstoren. Of u nou kiest voor gewone rolluiken of rolluiken op zonne-energie, Van den Hatert helpt u graag!

ID Solar rolluik op zonne-energie

ID Solar is het meest eenvoudige elektrische rolluik. Het rolluik is totaal draadloos en daardoor ook het enige elektrische rolluik op zonne-energie dat ook daadwerkelijk werkt! Een ID Solar rolluik is gemakkelijk te plaatsen met 4 tot 6 schroeven, er is namelijk geen aansluiting op het stroomnet nodig, geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen, noch bedrading doorheen de woning of tegen de muren. Een ID Solar rolluik is mogelijk in diverse afmetingen en beschikt over een radiogestuurde 12V Solar motor met 2 verschillende snelheden plus tussenpositie. Ook is het mogelijk om de zonnecel extern te plaatsen. En een ander voordeel: de rolluiken op zonne-energie werken ook ’s nachts omdat ze beschikken over een accu!

Van den Hatert levert ID Solar rolluiken met diverse mogelijke opties:

  • Mogelijkheid tot een jaloezie-functie
  • Centrale- en groepsbediening mogelijk
  • 4-kanaalszender met geintegreerde tijdklok mogelijk
  • Een hybrid motor in plaats van een Solar motor is een optie
  • Diverse RAL-kleuren mogelijk
  • Standaard 7 jaar garantie

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

Wij zijn het aanspreekpunt, van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

 

Van den Hatert rolluiken op zonne-energie Beneden-Leeuwen onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u wel handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakmannen. Voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen enzovoort. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden.

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. In onze showroom tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. In onze showroom kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij voor u adviseur, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

Twijfelt u nog over de solar jaloezie rolluik? Lees er hier meer over!

Wij werken niet alleen in Beneden-Leeuwen, maar ook in onder andere WijchenAppeltern, Opheusden en Tiel.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.