Screens met zonnepaneel

Twijfel je over het type zonwering dat het beste bij jou en jouw huis past? Misschien is een solar screen wel iets voor je! Deze screens met zonnepaneel zijn een zeer duurzame keuze waarbij er veel mogelijkheden zijn. Ben je benieuwd of dit iets voor je is? Lees dan snel verder, wij leggen in dit blog de voordelen aan je uit!

Solar screens

Solar screens zijn screens met een zonnepaneel. Door het zonnepaneel wordt er stroom opgevangen, wat het een duurzame keuze maakt. Screens zijn een goede keuze wat betreft zonwering: de vlakhangende stof zorgt voor optimale filtering van zonlicht en warmte. Daarnaast nemen ze nauwelijks ruimte in, waardoor ze bijna overal goed kunnen worden ingezet. Nog een praktisch voordeel: screens hebben geen kieren tussen het doek en de geleiders. 

En dat is niet het enige: de screens hebben een prachtig design, wat echt een toevoeging is aan de woning. Ook zijn de screens in allemaal verschillende kleuren met een verschillende doorkijk verkrijgbaar. Al met al dus een goede keuze!

Naast screens met zonnepaneel hebben we nog meer zonweringproducten.

screens met zonnepaneel

Voordelen van screens met zonnepaneel

Screens met zonnepaneel hebben vele voordelen, naast het fraaie uiterlijk. We hebben er een aantal op een rijtje gezet:

  • Super duurzaam: het zonnepaneel zorgt voor het opladen van de accu. Direct zonlicht is niet eens noodzakelijk, daglicht is al voldoende. 
  • 100% draadloos: kabels en gaten boren is dus verleden tijd!
  • Het systeem is windvast, getest op windsnelheden boven de 110 km/uur. 
  • De screens hebben een zeer snelle montage: 4 schroeven en het werkt!
  • Er zijn meer dan 70 verschillende kleuren doek beschikbaar, waardoor er altijd een passende kleur voor je bij zit.
  • Standaard 7 jaar garantie, wel zo fijn!

Heb je interesse in screens met zonnepaneel? Of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Er zijn verschillende mogelijkheden in kleuren, maten en vormen!