SOLAISE ZONWERING

Bij Van den Hatert begrijpen we dat zonwering niet alleen functioneel moet zijn, maar ook moet passen bij de stijl en behoeften van uw woning of bedrijf. Daarom zijn we trots om Solaise zonwering aan te bieden, een innovatieve keuze die comfort, duurzaamheid en stijl perfect combineert.

Waarom Solaise Zonwering?

Slim, duurzaam en stijlvol:
Solaise staat synoniem voor geavanceerde zonwering die niet alleen uw leefruimte koeler en comfortabeler maakt, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid. Met solar-aangedreven rolluiken en andere slimme zonweringsopties biedt Solaise een moderne oplossing die perfect past bij de eisen van de hedendaagse wereld.

Energiezuinig en milieuvriendelijk:
Solaise zonwering maakt gebruik van geavanceerde solar-technologie. Het zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit, waardoor de rolluiken energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. Geniet van de voordelen van comfort zonder extra druk op uw energierekening. Het is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor de planeet.

Deskundige installatie en advies:
Bij J van den Hatert nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor uw Solaise zonwering, vanaf het eerste contact tot de naadloze installatie. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat het zonnepaneel optimaal gepositioneerd wordt voor maximale prestaties. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.

Solaire Zonwering

Onze aanpak in drie stappen

1. Persoonlijk consult en showroom bezoek:
Bezoek onze showroom en bespreek uw wensen terwijl u de Solaise zonwering zelf ervaart. We bekijken samen met u de mogelijkheden en tonen u productmonsters en stalen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

2. Inmeten en advies op locatie:
Onze experts komen bij u langs om nauwkeurige metingen te verrichten en deskundig advies te geven op basis van uw behoeften. Wij zorgen ervoor dat uw gekozen Solaise product perfect past en voldoet aan uw verwachtingen.

3. Vakkundige montage en genieten:
Na uw goedkeuring van de gedetailleerde offerte en ondertekening van de opdrachtbevestiging, bestellen wij uw Solaise zonwering bij onze leveranciers. Zodra de producten binnen zijn, plannen we de montage in overleg met u. Onze vakspecialisten zorgen ervoor dat alles professioneel wordt geïnstalleerd, waarna u direct kunt gaan genieten van uw nieuwe zonwering.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Laat ons u begeleiden bij het kiezen van de perfecte Solaise zonwering voor uw ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Bij Van den Hatert staan wij klaar om uw woon- of werkomgeving te voorzien van slimme, duurzame, en stijlvolle zonwering.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.