Solar jaloezie rolluik

Binnen de verschillende zonweringen zijn er diverse mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is de solar jaloezie rolluik. Wil je hier meer over weten? In dit blog vertellen wij er alles over. 

Wat is een solar jaloezie rolluik?

Een solar jaloezie rolluik is een rolluik die op zonne-energie werkt. Dit betekent dat er een zonnepaneel aan bevestigd zit die het rolluik voorziet van stroom. Het is ook mogelijk om de zonnecel extern te plaatsen, als er bijvoorbeeld weinig licht op de plek van het rolluik komt. Daarnaast zit er een accu op, waardoor het rolluik het ‘s nachts zonder licht ook gewoon doet. 

Het rolluik is compleet draadloos. Dit maakt het het enige elektrische rolluik op zonne-energie dat ook echt werkt! De plaatsing is erg gemakkelijk: er is geen aansluiting op het stroomnet of bedrading nodig. Met 4 tot 6 schroeven is hij al geplaatst! Daarnaast is het rolluik in verschillende afmetingen verkrijgbaar en zit er standaard 7 jaar garantie op. 

De kenmerken van een solar jaloezie rolluik

Het solar jaloezie rolluik biedt een veilig comfort; als het rolluik dichtzit kan er namelijk niemand naar binnen kijken. Het is inbraakwerend en geluidswerend, wat een goed gevoel geeft. Het rolluik weert de kou van buiten en houdt de warmte van binnen vast. Scheelt ook weer in de energiekosten! Daarnaast geeft het volledig donkerte in de (slaap)kamer. Wel zo fijn als je niet wakker wilt worden van de vroege zonnestralen of overdag een dutje wilt doen.

Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden, denk hierbij aan:

  • Mogelijkheid tot een jaloezie-functie
  • Centrale bediening of groepsbediening 
  • Zender met tijdklok
  • Een hybrid motor in plaats van een Solar motor
  • Diverse RAL-kleuren
Solar jaloezie rolluik

Van den Hatert zonwering 

Ben je enthousiast geworden? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Je bent ook welkom in onze showroom, die elke dinsdag t/m zaterdag is geopend. We bespreken graag alle mogelijkheden die er zijn! Bekijk hier alvast onze werkwijze of onze andere producten die wij aanbieden.