Solar screens

Solar screens

De zomer komt er weer aan! Aangezien het buiten steeds warmer wordt, wil jij je woning natuurlijk wel koel houden. Zonwering op zonne-energie is een duurzame en effectieve manier om dat te doen. Een solar screen is zo’n soort zonwering op zonne-energie. Je gebruikt de zon om je zonwering te bedienen en het ziet er ook nog eens goed uit! Dus ben je op zoek naar duurzame zonwering die er strak uitziet? Dan zijn solar screens ideaal. 

Screens op zonne-energie

Solar screens houden tot 85% van de warmte van buiten tegen. De screens houden niet alleen warmte tegen, ze beschermen ook tegen schadelijke UV-straling. Daarnaast laden de screens op bij daglicht, er is dus niet per se direct zonlicht voor nodig. Hierdoor zijn de screens op zonne-energie een zeer duurzame manier van zonwering!

solar screens

Kenmerken van solar screens

De screens hebben geen stroomaansluiting, bekabeling of kabelgootjes nodig. Daardoor hoeven er geen gaten in de muur gemaakt te worden en zijn ze eenvoudig te monteren. Er zijn maar 4 schroeven voor nodig! Doordat de accu geïntegreerd is in een compacte kast, geven de screens een strakke uitstraling. Bovendien beschikken ze over een windvast systeem. Ze kunnen zelfs windsnelheden van boven de 110 km/uur aan!

Van den Hatert zonwering & kozijnen

Bij Van den Hatert zonwering & kozijnen zijn de kast en de klikgeleiders van de solar screens verkrijgbaar in 206 RAL-kleuren. Hiervan zijn 14 fijnstructuur kleuren zonder meerprijs verkrijgbaar. Het doek is verkrijgbaar in meer dan 70 verschillende kleuren. Hierdoor passen de screens op zonne-energie altijd bij de uitstraling van je woning. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar met een verschillende doorkijk (1% – 5% – 10%). Ideaal voor als je graag naar buiten of binnen wil kijken terwijl de screens naar beneden zijn. Solar screens zijn dus een duurzame manier om je huis koel te houden op de warme dagen! Heb je interesse in solar screens? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie!

Liever solar rolluiken? Lees hier alles over rolluiken op zonne-energie: nadelen vs. voordelen.