WELKOM BIJ VAN DEN HATERT

Op deze pagina vindt u alle producten die wij leveren en plaatsen. U bent van harte welkom in onze showroom om deze producten in het echt te ervaren. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Van den Hatert Zonwering & Kozijnen
Molendam 1
4051 BG Ochten
0344-745137
info@jvandenhatert.nl

Openingstijden showroom:

Maandag: op afspraak geopend
Dinsdag: 13:30-17:00 uur
Woensdag: 13:30-17:00 uur
Donderdag: 10:00-12:00 en 13:30-17:00 uur
Vrijdag: 10:00-12:00 en 13:30-17:00 uur
Zaterdag: 09:00-12:00 uur
Zondag: gesloten

Zon- en feestdagen gesloten.

Zonwering

Er is niets heerlijker dan de zon! Hij geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen. Hij tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. Maar soms is het iets teveel en dan komt goede zonwering van pas.

Kozijnen

Kozijnen, deuren, ramen. Met deze producten hebben we al heel veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen waar u echt even aandacht aan moet geven.

Horren

Insecten in huis zijn uitermate vervelend. Net zo vervelend is de aanwezigheid van pollen in huis. Horren voor uw ramen en deuren voorkomen deze narigheden.

Gevel­bekleding

De juiste gevelbekleding verhoogt de waarde van uw woning én is onderhoudsvriendelijk. Dat betekent nooit meer schilderen en toch een nette gevel. 

Smart Home

Regel je huis vanuit een gebruiksvriendelijke interface.

Bekijk al je aangesloten apparaten in één keer op het beginscherm. Bestuur ze via je tablet, smartphone, computer, smartwatch of zelfs met een spraakassistent.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.