Terrasschermen, goed voor de portemonnee!

Wat is een terrasscherm?

Terrasschermen zijn een onmisbaar onderdeel van elke buitenruimte. Een terrasscherm is een zonnescherm dat speciaal ontworpen is voor gebruik in je tuin, op het terras of op het balkon. Het wordt ook wel een zonneluifel, zonnescherm of knikarmscherm genoemd.

In het kort, een terrasscherm biedt bescherming tegen de zon waardoor je comfortabel buiten kunt zitten, zonder dat je last hebt van de zon! Bovendien verhoogt een terrasscherm de privacy in je buitenruimte en beschermt het tegen wind, regen en andere weersomstandigheden.

Terrasschermen

Win-winsituatie voor uw comfort en portemonnee

Naast dat terrasschermen je beschermen tegen Moeder Natuur, beschermt het tegelijkertijd je ramen en glazen deuren tegen zonnestralen. Het verminderen van het zonlicht zorgt ervoor dat er automatisch minder warmte in het huis komt, waardoor het in de zomermaanden aangenaam koel blijft. Het is mogelijk tot wel 90% van de zon te weren, wat kan leiden tot een temperatuurverschil van 5 tot 7 graden. Dat kan de kosten van de airconditioner uitzonderlijk verminderen! Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook ideaal als je aan het thuiswerken bent. Want er is niks vervelender dan dat het licht van buiten reflecteert op je beeldscherm. Terrasschermen zorgen voor minder schitteringen en zonlicht op je computerbeeldscherm, zo kan je ongestoord werken!

Praktisch en mooi!

Doordat er minder zon het huis binnendringt, zullen je meubels ook langer meegaan. Een terrasscherm beschermt je meubels namelijk tegen het harde zonlicht waardoor ze minder zullen verkleuren. Het gebruik van terrasschermen is niet alleen praktisch, maar ze kunnen ook een mooie aanvulling zijn op het uiterlijk van je huis of gebouw.

Er zijn veel opties als het gaat om terrasschermen. Van verschillen in afmetingen en uitval tot verschillende kleuren en montage-opties, de keuze is reuze! Bij het kiezen van het juiste terrasscherm speelt jouw persoonlijke voorkeur de belangrijkste rol.

Wil jij een terrasscherm?

Bij Van Den Hatert kijken wij naar je terrassituatie, geven wij je goed advies over de mogelijkheden en bieden wij je een bijpassende offerte aan. De prijs van de terrasschermen is inclusief plaatsing en 7 jaar garantie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!