Kom jij werken bij Van den Hatert?

Wij zoeken collega’s! We hebben verschillende vacatures openstaan voor monteurs: van leerling monteur tot leidinggevende. Bekijk ze in deze blog en solliciteer! Ben jij de monteur met twee rechterhanden die wij zoeken?

Vacatures voor monteur: kom werken bij Van den Hatert

Werken bij Van den Hatert

Voordat je solliciteert, wil je natuurlijk wel weten waar je terechtkomt. Daarom vertellen we graag iets over onszelf! Van den Hatert monteert al jaren zonwering en kozijnen bij woningen en bedrijven. We hebben een klein en hecht team dat voornamelijk bestaat uit verkopers en monteurs. We zetten met elkaar het totaalplaatje neer voor onze klanten: van offerte tot montage. Geen klus is te gek en geen dag is hetzelfde, dat maakt het werken bij ons zo leuk! 

Vacature leidinggevende monteur kozijnen

Sta je stevig in je (werk)schoenen en kan je goed leidinggeven? Dan is deze vacature iets voor jou! Als leidinggevende monteur geef je leiding aan 1 of 2 collega’s, ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die worden gedaan, kan je goed met mensen omgaan en sta je stevig in je schoenen. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar je blijft wel met je handen werken. Een goede combinatie, als je het ons vraagt! Beginnen jouw handen te jeuken om aan de slag te gaan?

Vacature monteur kozijnen/zonwering

Heb jij twee rechterhanden die je graag gebruikt in je werk? Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe monteur! Als monteur ga je samen met je collega’s aan de slag met het plaatsen van kozijnen of zonwering bij onze klanten. Je vindt het belangrijk om vakwerk te leveren en tevreden klanten te hebben. Heb je nog geen ervaring als monteur, maar ben je wel enthousiast? Solliciteer gerust!

Vacature leerling monteur kozijnen/zonwering

Volg jij een opleiding tot monteur? En ben je op zoek naar een werken-leren plek of stage? Dan is deze vacature iets voor jou! Je gaat samen met je collega’s aan de slag met het plaatsen van kozijnen en zonwering bij onze klanten. Wij leren je alle fijne kneepjes van het vak, jij gebruikt je vaardigheden zodat we samen vakwerk leveren aan onze klanten. 

Pas jij in het plaatje van een van de bovenstaande vacatures? En heb je nog vragen of wil je ergens meer informatie over? Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!