Voordelen van Bubendorff solar rolluiken en screens

Rolluiken en screens op zonne-energie worden steeds populairder. Dat is niet gek, zonwering op zonne-energie is namelijk duurzaam en erg effectief in het weren van de zon. We hebben nu een nieuw product op zonne-energie, namelijk een zipscreen: de Solarzip van Bubendorff. Onze rolluiken en screens van Bubendorff hebben veel voordelen. Wij vertellen er alles over in dit blog!

Bubendorff solar rolluiken en screens

3 voordelen van Bubendorff solar rolluiken en screens

1. Solarmotor Bubendorff is bulletproof

De Bubendorff solarmotoren zijn bulletproof. Al meer dan 12 jaar. Ze onderscheiden zich in kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar zijn we dan ook erg trots op. De solar motor werkt namelijk altijd. De accu laadt zich niet alleen op bij zonlicht, maar normaal daglicht is al voldoende. Daardoor werkt het solar zipscreen het hele jaar door, dag in dag uit. De oriëntatie van de ramen (Noord, Oost, Zuid of West) maakt ook niet uit. En een defecte motor? Dat kennen we eigenlijk niet.

2. Onzichtbare bevestiging op elke gevel

Een groot voordeel van de solarzip is de eenvoudige en snelle montage. Voor de plaatsing van het zipscreen is het namelijk niet nodig om een gat in de muur te boren, want het screen heeft geen bekabeling of stroomaansluiting nodig. Bubendorff heeft een gepatenteerde kastophanging waarbij eerst de geleiders gemonteerd kunnen worden. Hierna wordt de kast erop geschoven. Het screen heeft daardoor geen zichtbare schroeven. Niet op de kast en niet op de geleiders. Dat komt doordat solarzip een elegante zonnecel heeft, verwerkt in een compacte kast. De geïntegreerde accu zit te allen tijde beschermd in het motorhuis. Het is dus een perfect afgewerkte screen op zonne-energie zonder zichtbare schroeven.

3. Improved Screen Technology

Het solar zipscreen van Bubendorff heeft een unieke en gepatenteerde ritsband. Hierdoor blijft het doek beter in de geleiders, heeft het minder last van oneffenheden en is het windvast. Doordat de screens een strakke uitstraling hebben, laten ze zich goed combineren met zowel traditionele bouwstijlen als moderne, minimalistische architectuur.

Wilt u een betrouwbaar zipscreen voor uw ramen? Kies voor de Solarzip! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over de solar rolluiken en screens. Wij staan voor u klaar!