Alle voordelen van rolluiken buiten

Buitenrolluiken zijn een geweldige investering voor elk huis of gebouw. Naast het feit dat ze esthetisch aantrekkelijk zijn, bieden ze ook vele praktische voordelen! Bij van den Hatert zijn wij gespecialiseerd in het leveren en installeren van rolluiken buiten. 

Meer bescherming dan je denkt!

Als je denkt aan rolluiken voor buiten, denk je vast niet aan de extra beveiliging dat het met zich meebrengt. Echter, buitenrolluiken bieden juist extra beveiliging voor je huis of gebouw. Ze zijn moeilijker te forceren dan normale ramen en deuren, waardoor het voor potentiële inbrekers moeilijker wordt om binnen te komen!

Naast dit zijn rolluiken buiten ook erg energie-efficiënt. Zo helpen ze om de temperatuur in je huis of gebouw te reguleren. Daarnaast werken ze als een extra laag isolatie en houden ze de warmte tijdens de wintermaanden binnen en de warmte tijdens de zomermaanden buiten. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een vermindering van je ecologische voetafdruk! 

Rolluiken buiten

Overlast, daar doen wij niet aan 

Of je nu een goede band met je buren of juist niet, toch wil je genieten van je eigen privacy. Rolluiken buiten bieden deze extra privacy, vooral als je in een drukke buurt woont of als je huis zich dicht bij de straat bevindt. Het is ook een extra barrière tegen geluidsoverlast van buitenaf. Zo dienen ze als geluidsisolatie, dit kan vooral handig zijn als je in de buurt woont van een treinspoor, luchthaven of toch die luidruchtige buren.

Buitenrolluiken helpen jou als gesmeerde bliksem 

Ten slotte, buitenrolluiken beschermen goed tegen verschillende weersinvloeden. Ze beschermen je ramen tegen harde wind, regen en hagel. Wat vooral handig is in de aankomende maanden want, april doet wat hij wil! 

Kortom, buitenrolluiken zijn een slimme en praktische investering voor elk huis of gebouw. Ze bieden extra veiligheid, energie-efficiëntie, privacy, geluidsisolatie en bescherming tegen weersinvloeden.

Rolluiken buiten van Van den Hatert

Dus als je op zoek bent naar kwalitatieve buitenrolluiken, kan je terecht bij Van den Hatert. Wij bieden een breed scala aan rolluiken van hoogwaardige materialen en met diverse bedieningssystemen. Onze buitenrolluiken zijn beschikbaar in verschillende kleuren waardoor je de juiste keuze kunt maken die past bij de stijl van jouw huis! Rolluiken voor buiten zijn al jaren een populaire keuze als het gaat om het reguleren van licht en temperatuur in een huis of gebouw. Maar wist je dat Van den Hatert ook beschikt over rolluiken op zonne-energie

Deze innovatieve oplossingen biedt nog meer voordelen ten op zichten van traditionele buitenrolluiken. Rolluiken buiten op zonne-energie bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele rolluiken. Ze zijn gemakkelijker te installeren, energiezuiniger, milieuvriendelijker en uitgerust met slimme technologieën die kunnen helpen om de temperatuur in huis te regelen en de blootstelling aan zonlicht te verminderen.

Wil je nog meer weten over buitenrolluiken? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom!