Pergola zonwering

Waarom kiezen voor pergola zonwering?

De lente komt eraan! De zon laat zich steeds vaker zien en de temperaturen lopen langzaam op. Voor je het weet is het weer zomer en kun je lekker lang buiten zitten, barbecueën, genieten van het warme weer en gezellig samenzijn (hopelijk weer met veel familie en vrienden). Als de zon erg fel is, is het fijn om zonwering te hebben bij je terras. Onze aluminium pergola overkapping is ideaal voor elk terras. Wij geven je vier redenen om te kiezen voor pergola zonwering van Van den Hatert Zonwering en Kozijnen. Zo kun je constant genieten van het buitenleven!

Pergola zonwering

Vier redenen om te kiezen voor een pergola overkapping

  1. Pergola zonwering met dimbare verlichting

De verlichting is dimbaar! Dit heeft als voordeel dat je altijd de juiste sfeer kan creëren wanneer het donker wordt. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je een feestje geeft, rustig een boek wil lezen of romantisch wil dineren.

2. Pergola zonnedoek met afstandsbediening

De aluminium pergola met doek kan bediend worden met een afstandsbediening. Het dak kan zo eenvoudig uitgeklapt worden wanneer je daar behoefte aan hebt. Zo kun je toch buiten zitten wanneer het zonlicht erg fel is. Maar ook bij een lichte regenbui. Het doek is namelijk waterafstotend! Zo hoef je niet naar binnen te gaan wanneer er plotseling een buitje valt, maar kun je lekker buiten blijven genieten in je tuin.

3. Terrasoverkapping pergola in alle RAL kleuren

De overkapping is in elke RAL-kleur beschikbaar. Wil je een opvallende kleur, liever een gestreept doek of juist een rustige neutrale kleur? Het hangt allemaal van de uitstraling van je tuin af. Door ons diverse aanbod past er altijd iets bij jouw wensen! Weet je niet goed wat het beste bij je tuin past? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend advies!

4. Alle mogelijkheden zijn zonder meerprijs!

Al deze mogelijkheden zijn natuurlijk leuk, maar nog leuker is dat dit geen extra kosten met zich meebrengt. Daardoor is dit een geschikte terrasoverkapping voor elke tuin, ieder terras en elk budget!

Waar wacht je nog op? Vraag een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom in Ochten! Hoe groot of klein je tuin ook is, een aluminium pergola is altijd een goede aanvulling op jouw terras.

Liever een andere vorm van zonwering? Wij installeren onder andere ook terrasschermen, rolluiken op zonne-energie en screens!