Werkwijze

Kom langs in onze showroom 

Kom langs in onze showroom en neem daarbij foto’s mee van de huidige situatie. Zo kunnen we samen met u kijken naar de wensen en alle mogelijkheden bespreken. Wilt u liever dat wij bij u op locatie komen? Dat is ook mogelijk, neem daarvoor contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Inmeten en advies op locatie

Wij komen langs bij u op locatie om alle maten exact op te meten. Zo weten we zeker dat uw gekozen product straks precies past! Wij geven tijdens het inmeten deskundige uitleg en advies betreffende uw keuze en de mogelijkheden. 

Uitgebreide offerte

Nadat we bij u langs zijn geweest zullen wij op basis van uw wensen en behoeften een heldere en gedetailleerde offerte maken. Daarin staat alles tot in de details beschreven. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte en de opdrachtbevestiging is ondertekend, gaan wij uw product(en) bij onze leveranciers bestellen.

Montage op afgesproken datum

Als wij een leveringsdatum hebben doorgekregen van onze leverancier, plannen wij in overleg met u de montagedag(en) in. Op de afgesproken dag monteren onze monteurs uw product bij u thuis. Onze monteurs zijn allemaal vakspecialisten die ervoor zorgen dat uw product op de juiste manier gemonteerd zal worden!

U kunt genieten!

Uw product is door onze specialisten bij u gemonteerd. Nu is het tijd om hiervan te gaan genieten!