ZONNESCHERM APPELTERN

Uw zonneschermen specialist in Appeltern!

In de zomer lopen de temperaturen op, hebben we heerlijke lange avonden en kunnen we genieten van het buitenleven. Gezellig samen met vrienden en familie in de tuin met een drankje, de barbecue aan en lekker op uw terras zitten ontspannen. Schijnt de zon te fel? Dan is een zonnescherm ideaal. Met 1 druk op de knop klapt uw zonnescherm uit en kunt u van de koelte van de schaduw genieten.

 

De voordelen van een zonnescherm

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een zonnescherm de beste keuze is. We zetten graag een aantal voordelen voor u op een rij:

  • Genieten van de zomer zonder te verbranden in de zon.
  • Het wordt té warm binnen. Een zonnescherm weert de warmte uit uw woning.
  • UV-licht kan schadelijk zijn voor stof en meubileur. Om uw meubels te beschermen tegen verkleuring kunt u een zonnescherm gebruiken om schaduw in uw woning te creëren.
  • Snelle en makkelijke bediening van het zonnescherm met een afstandsbediening.
  • Mooie zonwering is een echte toevoeging aan uw woning!

Van den Hatert biedt allerlei oplossingen in zonwering en laat u genieten van zon, schaduw en een zonnige prijs. Houd de warmte uit uw woning en kies voor een zonnescherm van Van de Hatert Appeltern. Weet u niet welk zonnescherm bij u past? Wij  geven u graag advies. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom. 

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

Van den Hatert Zonwering Appeltern onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. We zijn vakmannen, voor ons is geen klus te moeilijk. Zo monteren we al jarenlang zonwering zoals zonneschermen en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen enzovoort. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage.We werken uitsluitend met gerenommeerde merken en proberen de kosten laag te houden. Wij zijn het aanspreekpunt, van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat.

Wilt u de producten in het echt ervaren? U bent van harte welkom in onze showroom. Het ervaren van de producten maakt het makkelijker om het juiste zonnescherm te kiezen! Zo hebben wij productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om u te helpen. We kijken samen naar uw wensen, alle mogelijkheden en zijn het aanspreekpunt voor al uw vragen! Zullen we beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

Zonnescherm Appeltern

Wij werken niet alleen in Appeltern, maar ook in onder andere Afferden, Opheusden en Wageningen.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.