ZONNESCHERM BENEDEN-LEEUWEN

Van den Hatert, uw specialist in zonneschermen Beneden-Leeuwen!

Wilt u heerlijk genieten van het buitenleven? In de zomer hebben we heerlijke lange avonden, lopen de temperaturen op en kunnen we genieten van het buitenleven. Gezellig samen met vrienden en familie in uw tuin zitten met een drankje, de barbecue aan en lekker op uw terras zitten ontspannen. We vinden niets heerlijker dan dat. Schijnt de zon te fel? Dan is een zonnescherm een goede toevoeging aan uw woning. Het geeft een schaduwplek zodat u buiten kunt zitten, zelfs wanneer het een hete zomerdag is. Uw woning zal koeler blijven en u kunt ook in de avond langer buiten blijven zitten. Weet u niet welk zonnescherm bij u past? Van den Hatert zonwering Beneden-Leeuwen geeft u graag advies!

 

Waarom een zonnescherm?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een zonnescherm de beste keuze is voor u. Wij zetten er een aantal voor u op een rij:

  • Het wordt té warm, zowel binnen als buiten. Een zonnescherm weert de warmte uit uw woning.
  • UV-licht kan schadelijk zijn voor stof en meubileur. Om uw meubels te beschermen tegen verkleuring kunt u een zonnescherm gebruiken om schaduw in uw woning te creëren.
  • Snelle bediening van het zonnescherm met een afstandsbediening. Erg praktisch!
  • Het is een fleurige, mooie zonwering. Echt een toevoeging aan uw woning!

 

Van den Hatert biedt alle oplossingen in zonwering en laat u genieten van zon, schaduw en een zonnige prijs. Houd de warmte uit uw woning en kies voor een zonnescherm Beneden-Leeuwen van Van den Hatert. Kom langs in onze showroom en we bespreken alle mogelijkheden. Bekijk onze openingstijden. Weet u niet welk zonnescherm bij u past? Van den Hatert zonwering Beneden-Leeuwen geeft u graag advies!

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

Wij zijn het aanspreekpunt, van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

 

Van den Hatert Zonwering Beneden-Leeuwen onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u wel handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakmannen. Voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen enzovoort. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden.

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. In onze showroom tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. In onze showroom kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij voor u adviseur, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

Zonnescherm Beneden-Leeuwen

Wij werken niet alleen in Beneden-Leeuwen, maar ook in onder andere Wijchen, Ochten en Boven-Leeuwen.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.