ZONNESCHERM WIJCHEN

Van den Hatert, uw specialist in zonneschermen Wijchen!

In de zomer hebben we heerlijke lange avonden, lopen de temperaturen op en kunnen we genieten van het buitenleven. Gezellig samen met vrienden en familie in uw tuin zitten met een drankje, de barbecue aan en lekker op uw terras zitten ontspannen. We vinden niets heerlijker dan dat. Schijnt de zon te fel? Dan is een zonnescherm ideaal. Met 1 druk op de knop klapt uw zonnescherm uit en kunt u van de koelte van de schaduw genieten. 

Zonnescherm Wijchen

Waarom een zonnescherm?

Zonneschermen zijn er voor het weren van de warmte en schitteringen. Door invallend zonlicht op een vroeg uur of laat uur, of als de volle zon op een gedeelte van uw gevel schijnt, dan is een zonnescherm een mooie zonwering! Afgemeten op uw raamkozijn en voorzien van een gekleurd doek. Van buitenaf gezien is een zonnescherm Wijchen een fleurige, mooie zonwering. Is de zon inmiddels hoger of verdwenen, dan kan u met één druk op de Somfy afstandsbediening (of met de hand de elektrische bediening) uw zonnescherm weer doen terugkeren in de cassette. 

 

De mogelijkheden van zonnescherm Wijchen

Wij leveren onze zonneschermen in diverse uitvoeringen:

  • Verschillende cassettevormen mogelijk
  • Diverse kleuren mogelijk
  • Ook in doekkleuren kunt u kiezen uit heel veel stalen! 
  • Standaard 7 jaar garantie

Zullen we eens beginnen met opmeten?

Van den Hatert biedt alle oplossingen in zonwering en laat u genieten van zon, schaduw en een zonnige prijs. Houd de warmte uit uw woning en kies voor een zonnescherm Wijchen van Van den Hatert. Kom langs in onze showroom en we bespreken alle mogelijkheden. Bekijk onze openingstijden. Weet u niet welk zonnescherm bij u past? Van den Hatert zonwering Wijchen geeft u graag advies!

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

Wij zijn het aanspreekpunt, van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

 

Van den Hatert Zonwering Wijchen onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u wel handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakmannen. Voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen enzovoort. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden.

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. In onze showroom tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. In onze showroom kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij voor u adviseur, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

Wij werken niet alleen in Wijchen, maar ook in onder andere Ochten, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen en Tiel.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.