ZONWERING APPELTERN

Van den Hatert, uw specialist in zonwering in Appeltern!

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van zonwering in Appeltern? Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten zonwering.

Er is niets heerlijker dan de zon! Waarom zouden we de zon weren? Hij geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen, hij tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. De zon verwarmt en brengt alles tot leven! Kortom: Zonder zon is het maar niks. Toch zijn er redenen om de zon te weren: het kan té warm worden, zowel binnen als buiten. Ook kan UV-licht schadelijk zijn voor stof en meubilair. Ook is het fijn als een kamer helemaal donker is zodat kinderen goed slapen. Er zijn dus veel redenen om voor zonwering te kiezen in en om het huis. Maar dan komt de vraag: welke zonwering past het beste bij mij? Van den Hatert zonwering Appeltern geeft u graag advies!

Voor al uw zonwering

Er is niets heerlijker dan de zon! Het geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen. Het tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. De zon verwarmt en brengt alles tot leven! Toch kan de zon erg fel schijnen. Dit is niet prettig wanneer u bijvoorbeeld lekker buiten wilt zitten. Passende zonwering is dan ook erg fijn. Wij helpen u graag de jusite keuze te maken!

Voor nieuwe of vervanging van kozijnen

Kozijnen, deuren, ramen. Met deze producten hebben we al heel veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen waar u echt even aandacht aan moet geven. U kan voor jaren de beste keuze maken, maar ook een keuze waar u spijt van gaat krijgen.

Wij hebben regelmatig aanbiedingen!

In alles bewijzen we dat we de kosten laag houden waardoor u zo dicht mogelijk de inkoopprijs van onze leveranciers benadert. Daarom zijn we altijd super scherp in onze offertes. We begrijpen als geen ander dat het dure tijden zijn waarin we momenteel leven. Daarom hebben we regelmatig acties in samenwerking met onze leveranciers, die u – bovenop onze lage prijzen – nog eens extra doen genieten van tijdelijk inkoopvoordeel.

 

 

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

 Van den Hatert Zonwering Appeltern onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u wel handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakmannen. Voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen enzovoort. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden.

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. In onze showroom tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. In onze showroom kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij voor u adviseur, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

 

Wij zijn het aanspreekpunt van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

 

Soorten zonwering in Appeltern

We onderscheiden horizontale zonwering (terrasschermen en pergolazonwering), diagonale zonwering (uitvalschermen en markiezen) en verticale zonwering (rolluiken en screens). Elk heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen.

Van den Hatert biedt alle oplossingen in zonwering en laat u genieten van zon, schaduw en een zonnige prijs!

 

zonwering Boven-Leeuwen

Wij werken niet alleen in Appeltern, maar ook in onder andere Dreumel, Afferden, Druten en Woerd.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.