ZONWERING DREUMEL

Van den Hatert, uw zonwering specialist in Dreumel!

Er is niets heerlijker dan de zon! Waarom zouden we de zon weren? Hij geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen, hij tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. De zon verwarmt en brengt alles tot leven! Toch zijn er redenen om de zon te weren: het kan té warm worden, zowel binnen als buiten. Ook kan UV-licht schadelijk zijn voor stof en meubilair. Ook is het fijn als een kamer helemaal donker is zodat kinderen goed kunnen slapen. Er zijn dus veel redenen om voor zonwering te kiezen in en om het huis. Maar welke zonwering past het beste bij mij? Van den Hatert zonwering Dreumel geeft u graag advies!

 

Soorten zonwering

We onderscheiden horizontale zonwering (terrasschermen en pergolazonwering), diagonale zonwering (uitvalschermen en markiezen) en verticale zonwering (rolluiken en screens). Elk heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen.

Van den Hatert biedt alle oplossingen in zonwering en laat u genieten van zon, schaduw en een zonnige prijs!

 

zonwering Beneden-Leeuwen

Voor al uw zonwering

Er is niets heerlijker dan de zon! Het geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen. Het tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. De zon verwarmt en brengt alles tot leven! Toch kan de zon erg fel schijnen. Dit is niet prettig wanneer u lekker buiten wilt zitten. Passende zonwering is dan ook erg fijn. Wij helpen u graag de jusite keuze te maken!

Voor nieuwe of vervanging van kozijnen

Kozijnen, deuren, ramen. Met deze producten hebben we al heel veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen waar u echt even aandacht aan moet geven. U kan voor jaren de beste keuze maken, maar ook een keuze waar u spijt van gaat krijgen.

Wij hebben regelmatig aanbiedingen!

In alles bewijzen we dat we de kosten laag houden waardoor u zo dicht mogelijk de inkoopprijs van onze leveranciers benadert. Daarom zijn we altijd super scherp in onze offertes. We begrijpen als geen ander dat het dure tijden zijn waarin we momenteel leven. Daarom hebben we regelmatig acties in samenwerking met onze leveranciers, die u – bovenop onze lage prijzen – nog eens extra doen genieten van tijdelijk inkoopvoordeel.

 

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

 

Van den Hatert Zonwering Dreumel onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakmannen: voor ons is geen klus te moeilijk! We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met goede merken, maar proberen we toch de kosten laag te houden. Wel zo fijn!

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. Hier tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. In onze showroom kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij voor u adviseur, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Kunnen wij u ook overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt? Laten we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak.We staan voor u klaar!

 

Wij zijn het aanspreekpunt van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

Wij werken niet alleen in Dreumel, maar ook in onder andere Wamel, Druten, Wijchen en Beneden-Leeuwen.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.