ZONWERING KESTEREN

Van den Hatert, uw specialist in zonwering Kesteren!

Er is niets heerlijker dan de zon! Waarom zouden we de zon weren? Hij geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen, hij tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. De zon verwarmt en brengt alles tot leven! Kortom: zonder zon is het maar niks. Toch zijn er redenen om de zon te weren: het kan té warm worden, zowel binnen als buiten. Ook kan UV-licht schadelijk zijn voor stof en meubilair. Ook is het fijn als een kamer helemaal donker is zodat kinderen goed slapen. Er zijn dus veel redenen om voor zonwering te kiezen in en om het huis. Maar dan komt de vraag: welke zonwering past het beste bij mij? Van den Hatert zonwering Kesteren geeft u graag advies!

 

Soorten zonwering in Kesteren

Wanneer u op zoek bent naar zonwering voor uw woning of bedrijf in Kesteren, wilt u natuurlijk dat het aansluit bij uw wensen. Doordat wij verschillende soorten zonwering aanbieden, hebben wij altijd wat u zoekt!

We onderscheiden drie soorten zonwering:

  1. Horizontale zonwering: terrasschermen en pergolazonwering
  2. Diagonale zonwering: uitvalschermen en markiezen
  3. Verticale zonwering: rolluiken en screens

Elke soort zonwering heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen.

Van den Hatert biedt alle oplossingen in zonwering en laat u genieten van zon, schaduw en een zonnige prijs!

 

zonwering Kesteren

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

Wij zijn het aanspreekpunt, van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

 

Van den Hatert Zonwering Kesteren onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u wel handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakmannen. Voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen enzovoort. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden.

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. In onze showroom tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. In onze showroom kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij voor u adviseur, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

Wij werken niet alleen in Kesteren, maar ook in onder andere Tiel, Echteld, Wageningen en Opheusden.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.