ZONWERING MAASBOMMEL

Van den Hatert, uw specialist in zonwering Maasbommel!

Bent u op zoek naar zonwering voor uw huis of bedrijf in Maasbommel? U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten zonwering. Er is niets heerlijker dan de zon! Waarom zouden we de zon dan weren? Het geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen, het tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. De zon verwarmt en brengt alles tot leven! Kortom: zonder zon is het maar niks. Toch zijn er redenen om de zon te weren:
  • Het kan té warm worden, zowel binnen als buiten
  • Het UV-licht kan schadelijk zijn voor stof en meubilair
  • Het is fijn als een kinderkamer helemaal donker is zodat kinderen goed kunnen slapen
Genoeg redenen dus om voor zonwering te kiezen in en om uw kantoor of woning. Maar dan komt de vraag: welk soort zonwering past het beste bij mijn behoeften? Van den Hatert zonwering in Maasbommel geeft u graag advies!  

Soorten zonwering in Maasbommel

We onderscheiden horizontale zonwering (terrasschermen en pergolazonwering), diagonale zonwering (uitvalschermen en markiezen) en verticale zonwering (rolluiken en screens). Elk heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Van den Hatert biedt alle oplossingen in zonwering en laat u genieten van zon, schaduw en een zonnige prijs!  

zonwering Maasbommel

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

Wij zijn het aanspreekpunt, van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

 

Van den Hatert Zonwering Maasbommel onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u wel handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakmannen. Voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen enzovoort. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden.

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. In onze showroom tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. In onze showroom kunnen wij samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij voor u adviseur, monteur en aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

Wij werken niet alleen in Maasbommel, maar ook in onder andere Tiel, Rhenen, Kesteren en Echteld.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.