ZONWERING WAGENINGEN

Van den Hatert, uw specialist in zonwering Wageningen!

 

Er is niets heerlijker dan de zon! Waarom zouden we de zon weren? Hij geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen, hij tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. De zon verwarmt en brengt alles tot leven!

Heeft u toch last van een felle zon in uw woning of bedrijf in Wageningen? Dan kunt u overwegen om zonwering te plaatsen. Warmte, zowel binnen als buiten, is niet de enige reden om te kiezen voor zonwering. Het UV-licht kan schadelijk zijn voor uw meubilair en andere stoffen. Ook is het fijn als een kinderkamer helemaal donker is zodat uw kinderen goed kunnen slapen. Er zijn dus genoeg redenen om voor zonwering te kiezen in en om het huis. Maar dan komt de vraag: welke zonwering past het beste bij mij? Van den Hatert zonwering Wageningen geeft u graag advies!

 

Waarom kiezen voor Van den Hatert?

 

Van den Hatert kozijnen Wageningen onderscheidt zich ten opzichte van veel aanbieders in deze producten. Voor u wel handig om te weten als u met ons zaken wilt gaan doen. Allereerst zijn we vakmannen. Voor ons is geen klus te moeilijk. We monteren al jarenlang zonwering en kozijnen aan woningen, bedrijfspanden, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen en nog veel meer. Onze bouwkundige ervaring en technisch inzicht is de garantie voor een perfecte montage. Om dit goed toe te passen werken we met gerenommeerde merken, maar proberen we de kosten laag te houden.

Wij hebben een showroom waar u de producten zelf kunt ervaren. In onze showroom tonen wij u de productmonsters, stalendoeken en alles wat nodig is om een goede keuze te maken. Wij kunnen samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Zo zijn wij het aanspreekpunt voor al uw vragen! Heel veel klanten gingen u voor. Ook u zullen we ervan overtuigen dat onze aanpak voor u het beste uitpakt. Zullen we eens beginnen met een vrijblijvende afspraak? We staan voor u klaar!

 

Wij zijn het aanspreekpunt van offerte tot montage, dat geeft de beste garantie voor perfect resultaat!

zonwering Wageningen

Soorten zonwering

Om altijd aan uw wensen en behoeften te voldoen bieden wij verschillende soorten zonwering aan. We onderscheiden:

  • horizontale zonwering (terrasschermen en pergolazonwering)
  • diagonale zonwering (uitvalschermen en markiezen)
  • verticale zonwering (rolluiken en screens)

Elke zonwering heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Van den Hatert biedt alle oplossingen in zonwering en laat u genieten van zon, schaduw en een zonnige prijs!

 

Voor al uw zonwering

Er is niets heerlijker dan de zon! Het geeft frisse energie als de zonnestralen de slaapkamer binnendringen. Het tintelt in de woonkamer en geeft verrassende licht en schaduw effecten. De zon verwarmt en brengt alles tot leven! Toch kan de zon erg fel schijnen. Dit is niet prettig wanneer u lekker buiten wilt zitten. Passende zonwering is dan ook erg fijn. Wij helpen u graag de jusite keuze te maken!

Voor nieuwe of vervanging van kozijnen

Kozijnen, deuren, ramen. Met deze producten hebben we al heel veel gezegd over uw gevel. Het zijn beeldbepalende elementen waar u echt even aandacht aan moet geven. U kan voor jaren de beste keuze maken, maar ook een keuze waar u spijt van gaat krijgen.

Wij hebben regelmatig aanbiedingen!

In alles bewijzen we dat we de kosten laag houden waardoor u zo dicht mogelijk de inkoopprijs van onze leveranciers benadert. Daarom zijn we altijd super scherp in onze offertes. We begrijpen als geen ander dat het dure tijden zijn waarin we momenteel leven. Daarom hebben we regelmatig acties in samenwerking met onze leveranciers, die u – bovenop onze lage prijzen – nog eens extra doen genieten van tijdelijk inkoopvoordeel.

 

Wij werken niet alleen in Wageningen, maar ook in onder andere Tiel, Ochten, Rhenen en Opheusden.

Welkom in onze showroom

Wilt u eerst onze producten ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Molendam 1 in Ochten. Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies! Van dinsdag t/m zaterdag is onze showroom geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.