Pergola zonwering aan huis

Welkom bij Van den Hatert, jouw specialist op het gebied van zonwering. Wist je dat je heel makkelijk optimaal van je tuin kunt genieten? Met onze pergola zonwering aan huis kan je ook op warme dagen heerlijk buiten zitten zonder verblind te worden door de zon. Lees hier alle voordelen van een pergola zonwering aan huis!

Wat is pergola zonwering aan huis?

Pergola zonwering aan huis is een moderne vorm van zonwering waarbij het doek opgespannen wordt tussen twee staanders aan de gevel van je huis. Het biedt de perfecte oplossing voor wanneer je geen ruimte hebt voor een aanbouw overkapping of als je een minimalistische uitstraling wil behouden in je tuin. Bovendien biedt pergola zonwering aan huis vele voordelen ten opzichte van traditionele zonwering.

Pergola zonwering aan huis

De voordelen

Ten eerste biedt pergola zonwering aan huis een uitstekende bescherming tegen Uv-straling en warmte. Het doek is namelijk speciaal ontwikkeld om de zonnestralen te weerkaatsen. Hierdoor blijft het koel onder de pergola zonwering en kan je ook op warme dagen heerlijk buiten zitten. Daarnaast is het doek van een pergola zonwering waterafstotend. Hierdoor kan je ook op regenachtige dagen lekker buiten zitten zonder dat je nat wordt. Bovendien blijft het doek ook in goede staat omdat het bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Tot slot biedt een pergola zonwering ook nog eens een strakke en moderne uitstraling aan je woning. Je kan kiezen uit verschillende kleuren doeken en verschillende soorten frames die passen bij jouw smaak en om je huis nog meer stijl te geven!

Professionele montage

Bij Van den Hatert zorgen wij voor een professionele montage van je zonwering. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het doek strak gespannen wordt en het frame stevig bevestigd is aan je woning. Op deze manier kan je jarenlang zorgeloos genieten van je pergola zonwering. Dus zet je glas koude fris maar alvast klaar, want door deze snelle montage kan jij snel beginnen met genieten van je eigen pergola zonwering.

Neem contact op

Wil je ook genieten van een strakke en moderne pergola zonwering? Neem dan contact op met Van den Hatert voor een vrijblijvend adviesgesprek! Wij komen graag bij je langs om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw huis. Wij bieden je een ruim assortiment aan kleuren en materialen en zorgen voor een professionele montage. Kies ook voor de perfecte combinatie van comfort en stijl!