Geniet van comfort en duurzaamheid met screens op zonne-energie

Bij Van den Hatert verwelkomen we je in een wereld van vernieuwende oplossingen voor jouw huis, waarbij comfort, duurzaamheid en energie-efficiëntie hand in hand gaan. In deze blog nemen we je mee in de voordelen van een van onze duurzame producten: screens op zonne-energie.

Energiezuinig comfort

Stel je voor: een huis dat overvloedig profiteert van natuurlijk licht, terwijl het tegelijkertijd beschermd is tegen de hitte van de zon. Onze screens op zonne-energie bieden dit ideale scenario op een uiterst energiezuinige manier. 

Dankzij de geïntegreerde zonnepanelen voorzien deze screens zichzelf van stroom, waardoor je kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat zonder extra lasten op je energierekening. Wij vinden dit een win-win situatie! 

screens op zonne-energie

Hoe functioneren screens op zonne-energie?

Onze moderne screens maken gebruik van slim geïntegreerde zonnepanelen in het ontwerp. Deze panelen vangen zonlicht op en zetten dit om in elektriciteit, waardoor de screens zelfvoorzienend worden. Geen gedoe met extra bedrading of stopcontacten; de installatie is eenvoudig, efficiënt en past naadloos in het smaakvolle plaatje van je woning.

De voordelen in een notendop:

Duurzaamheid:

Verminder je ecologische voetafdruk met deze duurzame oplossing. Zonne-energie is niet alleen hernieuwbaar, maar ook vriendelijk voor het milieu.

Zelfregulerend:

De screens passen zich automatisch aan op basis van de hoeveelheid zonlicht. Of het nu warme dagen zijn waarop je interieur koel blijft, of koude dagen waarop je profiteert van natuurlijke warmte, de screens regelen het voor je.

Geen extra energiekosten:

Zeg vaarwel tegen onverwachte energiekosten. Onze screens op zonne-energie werken onafhankelijk, zonder extra druk op je energierekening.

Stijlvol ontwerp:

Een smaakvol ontwerp is een prioriteit. Onze screens op zonne-energie behouden het strakke en moderne ontwerp waar Van den Hatert om bekend staat.

Eenvoudige installatie:

Geen rompslomp met bedrading of stopcontacten. Onze experts zorgen voor een vlotte installatie, zodat je snel kunt genieten van de voordelen. 

Ontdek het zelf in onze showroom

Benieuwd naar de voordelen van screens op zonne-energie? Breng een bezoek aan onze showroom, waar je deze duurzame producten zelf kunt ervaren. Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en alle nodige informatie.

Kies voor comfort, duurzaamheid en stijl met screens op zonne-energie van Van den Hatert. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe wij jouw woonervaring kunnen transformeren.